Metakognitive kurser og uddannelser

 

Neokognitivt institut er en førende instans inden for metakognitiv terapi og uddannelse af fagpersoner inden for metoden. Vores kurser og uddannelser spænder vidt, fra intensive workshops til dybdegående certificeringsprogrammer. Formålet med disse kurser er at udruste deltagerne med den nødvendige viden og de relevante færdigheder inden for metakognitiv teori, metode og praksis.

Vi tilbyder fleksible mødeformer, der inkluderer både fysisk fremmøde, online undervisning og muligheden for at hjemtage kortere kurser samt supervision. De fleste af vores kurser og uddannelser afholdes enten i København eller virtuelt via platforme som Zoom. Derudover kan kortere kurser og supervision tilpasses og arrangeres internt i organisationer efter behov og på forespørgsel (info@neokognitiv.dk).

Instituttets ledende specialistpsykolog, Linda Burlan Sørensen, er autoriseret klinisk specialistpsykolog  (aut.  cand. psych.), ekspert i metakognitiv terapi og bestseller forfatter. Hun har modtaget sin uddannelse i metakognitiv terapi direkte fra metodens grundlægger, professor Adrian Wells, og Linda har også bidraget til feltet med flere bøger om anvendt metakognitiv terapi.

Vores vision er at bidrage til udviklingen af terapi- og behandlingsfeltet, og derfor tilbyder vi en bred vifte af kurser og uddannelser inden for den metakognitive tilgang. Fra intensive 2-dages kurser til certificerede 4-årige psykoterapeutuddannelser – vi har noget for enhver, der ønsker at dygtiggøre sig inden for metakognitiv praksis.

Vi brænder ikke blot for metakognitiv terapi som en effektiv metode til at mindske bekymringer og overtænkning, men vi ser også potentialet i den forebyggende effekt, som en metakognitiv tilgang kan have med hensyn til psykisk mistrivsel. Vores passion strækker sig også til metakognitiv pædagogik, hvor vi fokuserer på trivsel og læring.

Uanset om du er interesseret i at uddanne dig som metakognitiv terapeut eller ønsker at implementere metakognitiv terapi i din professionelle praksis, har Neokognitivt institut de ressourcer, du har brug for. Se vores kursus- og uddannelsesmuligheder herunder og kontakt os gerne for yderligere information.

Kurser, uddannelser og supervision

 

Intensivt 2-dages metakognitivt kursus (2 dage/12 timer)

Styrk børns mentale trivsel i læringsmiljøet (2 dage/12 timer)

5-dages kursus i metakognitiv terapi: teori og metode (5 dage/30 timer)

Certificeret metakognitiv stresscoach (NKI-certificering) (6 dage /36 timer)

Certificeret metakognitiv gruppeleder (NKI-certificering) (4 dage/24 timer)

Intensivt 6-dages kursus i metakognitiv pædagogik (NKI-certificering) (6 dage /36 timer)

Certificeret metakognitiv supervisor (NKI-certificering) (4 dage/24 timer)

1-årig metakognitiv uddannelse (NKI-certificering Level I)

2-årig metakognitiv uddannelse (NKI-certificering Level II)

Certificeret 4-årig metakognitiv psykoterapeutuddannelse (NKI-certificering Level IV (højeste niveau)

 


Klik HER for bøger om metakognitiv terapi.

Klik HER for gratis arbejdsark.


 

Følg os på Facebook.

Følg os på LinkedIn