Bøger om anvendt metakognitiv terapi

 

Kort om forfatteren: Linda Burlan Sørensen er autoriseret klinisk psykolog og specialist i psykoterapi og supervision. I årene 2014-2015 uddannede hun sig i metakognitiv terapi ved MCT-Institute i Manchester. Siden har hun løbende videreuddannet sig. Hun er indehaver af Neokognitivt Institut i København, der tilbyder metakognitiv terapi samt kurser, uddannelser og supervision for fagpersoner.


Stressbehandling med metakognitiv terapi – En håndbog for terapeuter

Som en gave fra os til jer, kan man nu gratis downloade e-bogen i en begrænset periode ved at klikke på følgende link: E-bog Stressbehandling med metakognitiv terapi 2019. OBS. Bogen er udelukkende til eget brug og ikke til distribution. Du skal dog være velkommen til at henvise eventuelle interesserede til vores hjemmeside.


Fængslende tanker – Kontrollér tankemyldret med metakognitiv terapi

Som en gave fra os til jer, kan man nu gratis downloade e-bogen i en begrænset periode ved at klikke på følgende link: FængslendeTanker e-bog 2 version 2019. OBS. Bogen er udelukkende til eget brug og ikke til distribution. Du skal dog være velkommen til at henvise eventuelle interesserede til vores hjemmeside.


Gruppeforløb med metakognitiv terapi – En håndbog for terapeuter

Bogens arbejdsark kan downloades gratis HER.

NB. Vi står ikke selv for salv af de fysiske bøger. De kan købes/bestilles hos de fleste boghandlere – se fx HER.

 

 

Følg os på Facebook