Metakognitiv psykologklinik

 

Den metakognitive psykologklinik udgør instituttets behandlingsafdeling og er en moderne og dynamisk psykologklinik, hvor der arbejdes ud fra de nyeste evidensbaserede psykoterapeutiske behandlingsmetoder.  Vore primære ekspertise område er metakognitiv terapi. Vi har en bred og solid klinisk erfaring og ekspertise inden for det psykiske område, og vores arbejde tager udgangspunkt i effektivitet og kvalitet. Kendetegnende for alle klinikkens medarbejdere er en brændende interesse for mennesket og dets vilkår, og vores største ambition er at gøre en forskel!

VIGTIG INFORMATION VEDR. COVID-19 (eller sammenlignelige tilstande): Alle vores ydelser bliver afholdt som planlagt – hvad enten det bliver ved fysisk fremmøde, telefonisk eller som en kombination af begge dele. Dette oplyses ved konkret aftale.

Vedr. henvendelse: Som interesseret klient, beder vi dig venligst læse om vores behandlingsmetode (klik her). Praktiske oplysninger inkl. priser er ligeledes beskrevet på vores hjemmeside (klik her).

Endvidere det er meget vigtigt, at du ikke sender lange intime og personlige beskrivelser af dig selv og din situation! Du bør kun skrive meget kort og konkret, om det fx handler stress, depression, angst osv., og om du har en lægehenvisning eller betaler selv. Alt andet hører til terapien og tages op i første session.

Psykologisk behandling

Klinikken har overenskomst med sygesikringen (ydernummer), hvilket betyder, at vi også tager imod klienter, der har fået en henvisning fra egen læge til psykologbehandling.

Gennem bl.a. metakognitive behandlingsmetoder kan mange psykiske symptomer formindskes eller elimineres. Vi udstyrer dig med konkrete værktøjer, og sammen skaber vi grundlaget for en bedre hverdag.

Vores behandlingsområder omfatter bl.a.: depression og depressive tilstande, angstlidelser, OCD (tvangstanker og/eller tvangshandlinger), fobier, stress og udbrændthed, lavt selvværd, lav selvtillid, præstationsangst, identitetsproblemer, sorg og krise, alkoholbehandling, afhængighedsproblematikker, selvmordstanker, efterladte efter selvmord, PTSD (posttraumatisk stresssyndrom) personlighedsforstyrrelser, spiseforstyrrelser, interkulturel psykologi/fremmedgørelse, traumatiserede flygtninge, kulturchok ifm. udstationering i udlandet, par- og familieterapi, jalousi, livskrise, ensomhed m.fl.

Klinikken ligger centralt på Amager, har adgang for kørestolsbrugere og handicapvenlige faciliteter samt to private parkeringspladser. Vi har fået 7 ud af 7 mærker af God Adgang.

Vi har specialiseret sig inden for følgende områder:

  • Behandling af voksne, børn og unge
  • Individuel, par- og familieterapi
  • Udredning og diagnosticering af psykiske lidelser

 Aktuel ventetid

  1. Ventetiden kan variere for selvbetalere eller klienter med gyldig bevilling fra anden betalende instans (dog ikke sygesikringsklienter). Dette kan må få oplyst ved konkret henvendelse ift. gældende ventetid på henvendelsestidspunktet.
  2. Ca. 9-12 måneder for sygesikringsklienter – dvs. klienter med en lægehenvsining. (OBS. Denne ventetid skyldes de eksisterende regler for, hvor mange psykologer der kan tage imod en lægehenvisning. Således er der kun få psykologer, der har ydernummer, og derfor har de desværre en  begrænset mulighed for at behandle alle dem, der har en henvisning). Læs mere om lægehenvisning/offentlige tilskudsordninger her.

For: Priser og praktiske oplysninger klik HER.

*NB. Grundet travlhed træffes vi nemmest og hurtigst via mail: info@neokognitiv.dk.