Metakognitiv psykologklinik

OBS: DER ER LUKKER FOT TILGANG AF NYE KLIENTER I 2024 (BÅDE MED ELLER UDEN EN LÆGEHENVISNING). 

Den metakognitive psykologklinik udgør instituttets behandlingsafdeling og er en moderne og dynamisk psykologklinik, hvor der arbejdes ud fra de nyeste evidensbaserede psykoterapeutiske behandlingsmetoder.  Vore primære ekspertise område er metakognitiv terapi. Vi har en bred og solid klinisk erfaring og ekspertise inden for det psykiske område, og vores arbejde tager udgangspunkt i effektivitet og kvalitet. Kendetegnende for alle klinikkens medarbejdere er en brændende interesse for mennesket og dets vilkår, og vores største ambition er at gøre en forskel!

Vedr. henvendelse: Som interesseret klient, beder vi dig venligst læse om vores behandlingsmetode (klik her). Praktiske oplysninger inkl. priser er ligeledes beskrevet på vores hjemmeside (klik her).

Endvidere det er meget vigtigt, at du ikke sender lange intime og personlige beskrivelser af dig selv og din situation! Du bør kun skrive meget kort og konkret, om det fx handler stress, depression, angst osv., og om du har en lægehenvisning eller betaler selv. Alt andet hører til terapien og tages op i første session.

Psykologisk behandling

Klinikken har overenskomst med sygesikringen (ydernummer), hvilket betyder, at vi også tager imod klienter, der har fået en henvisning fra egen læge til psykologbehandling.

Gennem bl.a. metakognitive behandlingsmetoder kan mange psykiske symptomer formindskes eller elimineres. Vi udstyrer dig med konkrete værktøjer, og sammen skaber vi grundlaget for en bedre hverdag.

Vores behandlingsområder omfatter bl.a.: depression og depressive tilstande, angstlidelser, OCD (tvangstanker og/eller tvangshandlinger), fobier, stress og udbrændthed, lavt selvværd, lav selvtillid, præstationsangst, identitetsproblemer, sorg og krise, alkoholbehandling, afhængighedsproblematikker, selvmordstanker, efterladte efter selvmord, PTSD (posttraumatisk stresssyndrom) personlighedsforstyrrelser, spiseforstyrrelser, interkulturel psykologi/fremmedgørelse, traumatiserede flygtninge, kulturchok ifm. udstationering i udlandet, par- og familieterapi, jalousi, livskrise, ensomhed m.fl.

Klinikken ligger centralt på Amager, har adgang for kørestolsbrugere og handicapvenlige faciliteter samt to private parkeringspladser. Vi har fået 7 ud af 7 mærker af God Adgang.

Ventetid

Ventetiden kan variere for alle klienter dvs. både selvbetalende og sygesikringsklienter – dvs. klienter med en lægehenvisning  (Læs mere om lægehenvisning/offentlige tilskudsordninger her). Til tider kan efterspørgslen være så stor, at vi forbeholder os retten til ikke at modtage nye klienter. Den konkrete ventetid på et bestemt tidspunkt kan må få oplyst ved konkret henvendelse ift. gældende ventetid på henvendelsestidspunktet. Du skal være opmærksom på, at vi ikke opretter ventelister. Ventetiden eller muligheden for at komme i terapi er den samme for alle – med eller uden en lægehenvisning.

For online booking klik HER. Vi anbefaler dog stadig, at du bestiller tiden direkte hos os og ikke igennem online booking, da en aftale alligevel ikke er endelig bekræftet, før du har fået en mail fra en fysisk person.

For priser og praktiske oplysninger klik: HER.

*NB. Grundet travlhed træffes vi nemmest og hurtigst via mail: info@neokognitiv.dk.