Kursistudtalelser

(Metakognitive kurser og uddannelser)

 

METAKOGNITIV TERAPI (MCT) Kurser og uddannelser i anvendt metakognitiv teori og metode ved Neokognitivt institut og autoriseret klinisk metakognitiv specialistpsykolog (aut. cand.psych.) Linda Burlan Sørensen

“Kære Linda,

Den metakognitive tilgang er blevet en del af min hverdag og mit liv på en måde, som jeg ikke havde set komme. Lige nu arbejder jeg udelukkende med metakognitiv terapi, og det skaber ringe i vandet her, hvor medarbejdere oplever mindre tankemylder og et fælles sprog omkring det at være presset. Det er så utrolig meningsfuldt, og jeg ser nu hvad du beskrev omkring, at den metakognitive terapi er en utrolig omsorgsfuld terapiform.

Kh, Ninna”


“Kære Linda

Tak for 2 virkeligt gode og udviklende år. Selvom turen fra Tønder til København er en smule lang, er det det hele værd. Jeg glæder mig til at fortsætte hos dig. Rigtig god jul herfra et meget hvidt og snefyldt Sønderjylland.

Venlig hilsen, JS”


“Kære Linda

som du godt ved, har jeg tidligere studeret metakognitiv terapi. Og læst bøger. Men helt kort og konkret: det er først efter at have haft dig som underviser, at jeg virkelig har fattet pointen. Det hele kan virke så enkelt, men i virkeligheden er det ret specifikt og præcist at forstå tankegangen i sin dybde. Du er unik. Du tør være dig selv og sige tingene, som de er. På godt og på ondt. Tak for dig.”

Vi ses bestemt igen, mvh Christian J.”


Jeg har taget kurset er virkelig blevet inspireret, hvilket i høj grad er Linda Burlan Sørensens fortjeneste. Ikke nok med Linda er faglig dygtig – hun formår at gøre undervisningen levende med sin humoristiske tilgang. Det smitter af på kursisterne og oplevede, at der blev skabt et trygt undervisningsrum, hvor alle spørgsmål var tilladte. Jeg har virkelig lært meget.

Linda er meget fleksibel og forstår at ændre kurs undervejs i undervisningen, så hun har en god fornemmelse af hvor holdet er fagligt og mentalt. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger.” Nina


Kære Linda,

Jeg vil sige mange tak for et utroligt givende, spændende og lærerigt kursus. Jeg synes du har været virkelig god til at formidle din viden og komme med gode konkrete eksempler og vist på en meget let tilgængelig måde hvordan vi griber det an. Du får det til at se legende let ud og giver os andre mod på at det skal vi nok også lære at mestre. Så TAK for et super godt kursus! 😊

De bedste hilsner, Anne”


“Wow. 1000 tak for diplom og karakter. Du har og er stadig en stor inspiration for mig. Jeg har virkelig hygget mig og har lært så meget fra dig og denne uddannelse. Det er noget jeg bruger dagligt og har givet mig mental frihed tilbage. Så tak for alt det du har været med til at vise mig.
Tak Linda. Og det er helt fra det inderste i mit gamle hjerte. Tak
Hilsen, A. Jensen”


“Tusinde tak – det var et par meget inspirerende dage og en fornøjelse at være med. Måske ses vi igen – i hvert fald en stærk metode, som jeg klart vil bruge elementer af i eget virke. Ikke mindst – du gjorde det fremragende😊. Med venlig hilsen, Søren C.”


“Jeg takker for et super spændende fagligt år med dig og det metakognitive. Jeg er VILD med metoden. Og jeg er også vild med din undervisningsstil. Keep it up!” Kh MM


“Tak for en super dag Linda, din energi smitter af og jeg er stor fan af din humor ☺Også tak fordi jeg måtte dele mit spørgsmål – jeg fik sat rammen for i morgen, tak for det. Hav en dejlig aften

Med venlig hilsen, Elsebeth”


Kære Linda,

Jeg vil sige mange tak for et utroligt givende, spændende og lærerigt kursus. Jeg synes du har været virkelig god til at formidle din viden og komme med gode konkrete eksempler og vist på en meget let tilgængelig måde hvordan vi griber det an. Du får det til at se legende let ud og giver os andre mod på at det skal vi nok også lære at mestre. Så TAK for et super godt kursus! 😊

De bedste hilsner, Anne M.”


“Kære Linda

Tak for en eminent god bog om metakognitiv metode mod stress. Jeg er selv psykolog og i gang hos Adrian Wells og har læst din  bog en del gange efterhånden og anbefalet den meget. Det hele giver så god mening og din deling af øvelser og ‘manuskripter’ er virkelig generøs. 

Tak 🙂 De bedste hilsner, H”


Kære Linda

1000 tak for en fantastisk undervisning i stresscoach uddannelsen. Jeg er taknemmelig for at have været med og ikke mindst for din ligefremme og meget autentiske måde at være på, både i undervisningen og i dine optagede sessioner. Du er en stor inspiration, og jeg vil tænke tilbage på din skønne personlighed. Dog er er en enkelt ting der undrer mig: Hvordan kan du være så kvikt et menneske, og dog så dårlig til matematik? 😉

K.h. Hanne”


“Tusind tak for to skønne dage, Linda!
Kh NR”

“Kære Linda

Du er en fantastisk inspirerende underviser😃 Jeg har haft stor gavn af dine case beskrivelse i dine bøger. Tak på vegne af hele gruppen. God aften. 

Venligst, Marianne


“Mange af borgerne er faktisk ramt meget på problem 2, hvor problem 1 selvfølgelige fylder i forhold til arbejdsmarkedet, men det er faktisk problem 2, der gør de ikke magter at bidrage på arbejdsmarkedet. Undskyld, hvis jeg nævner noget du godt ved, jeg er vist blot imponeret over hvor godt det virker.

Tak igen 

Mange hilsner, Lene”


“Kære Linda!

Tusind tak for nogle fabelagtige kursusdage i august, som introduktion til den 1 årige neo-kognitive uddannelse. Tak for dit engagement og den måde du ikke sparer på dig selv når du underviser!

Bedste hilsner, Trine”


“Kæreste Linda

Du ved jeg synes du er ret genial…og jeg må sige, at jeg synes din nye bog er meget meget god. Den er så bruger-venlig, klar og tydelig. Opdelingen i cases er …genial… og øvelses indekset gør bogen til et værktøj som jeg fra nu af ikke kan undvære.

Kh & god weekend :0), Lotte”


“Hej Linda!

Jeg har lige læst din bog, og er simpelthen nødt til – lige med det samme – at rose den til skyerne. Nej, hvor er den inspirerende, godt skrevet og brugbar. Jeg arbejder med borgere, der er ledige, men har andre problematikker end ledighed. Og jeg har deltaget på dit kursus under Seminarer. Jeg bruger min viden i det omfang, jeg kan komme til det, og din 5-dages uddannelse er hermed på min ønskeseddel🤞. Det virker….😉! Tak for en fantastisk bog og din fantastiske måde at formidle stoffet på.

Mange hilsner fra Anette”


“Kære Linda 

Jeg vil lige give dig en update på evalueringer fra torsdag i sidste uge. Deltagerne var meget glade for dagen, og for dig som underviser, du har fået en masse ros ift. din undervisning og dine formidlingsevner. 

Det er jo altid dejligt 🙂 

De bedste hilsner, Pernille”


“Du er altså bare amazing. Mange kram fra Rikke”


“Kære Linda

Tusinde tak for et fantastisk kursus! Det har været virkelig lærerigt og jeg tager så meget med! Synes lige jeg ville dele det med dig 😊 tak igen. Håber jeg møder dig i anden sammenhæng eller på andet kursus en dag. 

Venlig hilsen, Camilla”


METAKOGNITIV TERAPI (MCT) Kurser og uddannelser i anvendt metakognitiv teori og metode ved Neokognitivt institut og autoriseret klinisk metakognitiv specialistpsykolog (aut. cand.psych.) Linda Burlan Sørensen


Hvis du er interesseret i bøger om metakognitiv terapi klik her.

Hvis du er interesseret i metakognitive kurser og uddannelser for relevante fagpersoner klik her.


 

Følg os på Facebook