Neokognitivt Institut søger gæsteundervisere (meget gerne psykologer eller certificerede psykoterapeuter (MPF)

 

Neokognitivt Institut er en psykologisk virksomhed i vækst, og vi er derfor løbende på udkig efter gæsteundervisere (konsulent/freelancer). Opgaverne ligger primært inden for undervisning og dækker en bred vifte af psykologiske emner for tværfaglige grupper. Derudover kan der være tale om opgaver inden for supervision, gruppeterapi og individuel terapi inde og ude af huset. De fleste af vores opgaver omfatter metakognitiv teori og metode. Du må meget gerne kigge på vores hjemmeside og danne dig et indtryk af, hvilke kurser og emner, som vi tilbyder.

Et godt kendskab til den metakognitive terapi er essentielt, idet hovedparten af arbejdsopgaverne omhandler anvendelsen af denne metode. Endvidere er vi meget interesserede i din viden og ekspertiseområder, som du kan undervise i, da vi gerne vil udvide emnerepertoiret på vores længere kurser og uddannelser. Men kendskab og anvendelse af metakognitiv terapi i praksis er stadig et aspekt af betydning, da du både skal kunne perspektivere undervisningen til den metakognitive tilgang og kunne supervisere eller besvare kursisternes spørgsmål ifm. metakognitiv terapi.

Der er tale om konsulentopgaver (freelance), og du bør derfor have cvr.nr. Ved. opgavernes omfang: efter aftale. Vi er interesserede i alt fra 1-2 månedlige undervisningsdage til 4-8 månedlige undervisningsdage, men både flere eller færre dage er en mulighed. Undervisningen hos os foregår både online (fx via Zoom) og fysisk, hvilket atter giver fleksibilitet ift., hvilken fremmødeform underviseren helst vil benytte sig af.

Da vi også får mange opgaver rundt omkring i landet, vil det være en fordel, hvis du engang imellem er villig til at rejse efter opgaven. Det er dog ikke et must – blot en ekstra mulighed.

Interesseret? Send venligst en mail linda@neokognitiv.dk. (Undlad venligst at ringe os op før etableret mailkontakt.)

NB. Vi søger udelukkende undervisere. Vi mangler ikke terapeuter. Endvidere er vi heller ikke interesserede i mindfulnesskurser eller lignede, da denne retning ikke er en del af vores ydelser.

 

Følg os på Facebook.