Bøger om anvendt metakognitiv terapi (gratis lydbøger)

 

Kort om forfatteren: Linda Burlan Sørensen er autoriseret klinisk psykolog og specialist i psykoterapi og supervision. I årene 2014-2015 uddannede hun sig i metakognitiv terapi ved MCT-Institute i Manchester. Siden har hun løbende videreuddannet sig. Hun er indehaver af Neokognitivt Institut i København, der tilbyder metakognitiv terapi samt kurser, uddannelser og supervision for fagpersoner.


Stressbehandling med metakognitiv terapi – En håndbog for terapeuter

Som en gave fra os til jer, kan man nu gratis lytte til bogen: “Stressbehandling med metakognitiv terapi” af Linda Burlan Sørensen. OBS. Bogen/lydfilerne er udelukkende til eget brug og ikke til distribution eller offentliggørelse. Du skal dog være velkommen til at henvise eventuelle interesserede til vores hjemmeside. Selve linket til lydbogen må til således frit deles.


Fængslende tanker – Kontrollér tankemyldret med metakognitiv terapi

Som en gave fra os til jer, kan man nu gratis lytte til bogen: “Fængslende tanker – Kontrollér tankemyldret med metakognitiv terapi” af Linda Burlan Sørensen. OBS. Bogen/lydfilerne er udelukkende til eget brug og ikke til distribution eller offentliggørelse. Du skal dog være velkommen til at henvise eventuelle interesserede til vores hjemmeside. Selve linket til lydbogen må til således frit deles.


Gruppeforløb med metakognitiv terapi – En håndbog for terapeuter

En ekstra gave fra os til jer: Gratis lydbog og e-bog

Grundet de mange henvendelser, vi løbende modtager, er det for os nærliggende at svare med en gave til de interesserede. Til og med den 3. januar 2023 kan man nu helt gratis lytte til bogen samt downloade den som pdf på nedenstående links. Hjertelig tak for interessen. God læsning og god lytning! Klik HER.

Bogens arbejdsark kan downloades gratis HER.


Metacognitive Therapy – Free Yourself from Imprisoning Thoughts

Den engelske oversættelse af “Fængslende tanker – Kontrollér tankemyldret med metakognitiv terapi – under udgivelse. Bogen kan købes på fx Amazon og SAXO.


 

NB. Vi står ikke selv for salg af de fysiske bøger. De kan købes/bestilles hos de fleste boghandlere – se fx HER.

 

Følg os på Facebook