Arbejdshæfte til metakognitiv terapi

 

Udgivelsesdato: Den 20. august 2023. Bogen kan købes hos de fleste boghandlere – se fx SAXO, PLUSBOG, GUCCA, AMAZON osv.

Arbejdshæfte til metakognitiv terapi er en samling af arbejdsark til klienter og deltagere i henholdsvis individuelle forløb og gruppeforløb. Arbejdsarkene indgår også i bogen Gruppeforløb med metakognitiv terapi – en håndbog for terapeuter, men her er de med enkelte mindre justeringer samlet i et hæfte, som terapeuten kan udlevere ved begyndelsen af et terapeutisk forløb. Hæftet bliver derfor et nyttigt arbejdsredskab for deltagere og klienter såvel som for terapeuten.

Arbejdsarkene indeholder forklaringer på de mest gængse metakognitive begreber, praktiske metakognitive øvelser og refleksionsspørgsmål med plads til at skrive svarene i hæftet. Det gør det nemt for såvel terapeut som klient at arbejde med øvelserne, og for klienterne bliver det nemmere at se en konkret udvikling – ligesom det også er muligt for klienterne at vende tilbage til arbejdshæftet for en genopfriskning af øvelserne, efter at forløbet er afsluttet.

Klientens redskab til egen udvikling

Klienterne får med arbejdshæftet et redskab til at kunne holde øje med deres egen udvikling og får dermed også mulighed for i højere grad at reflektere over deres egne fremskridt. Arbejdshæftet kan efterfølgende også fungere som et opslagsværk og en privat øvelsesbog, de kan genbesøge efter behov – og dermed få endnu mere ud af et terapeutisk forløb. Mange klienter synes, at det er rart at have et personligt og håndgribeligt praktisk materiale, de kan arbejde i undervejs i det terapeutiske forløb. Og ikke mindst et materiale, der følger dem i deres udvikling.


Arbejdshæftet kan købes hos de fleste (internet)boghandlere – både i papirform og som e-bog (fx SAXO, PLUSBOG og GUCCA).

NB. Neokognitivt institut står ikke for salg af bøger, og således besvarer vi heller ikke spørgsmål vedr. køb eller lignende. Kontakt venligst direkte boghandler – søg evt. bogen på nettet for den billigste pris.)