Om certificeret metakognitiv psykoterapeut Kit

Mit navn er Kit, og jeg er en NKI-certificeret metakognitiv psykoterapeut på det højeste niveau (Level IV). Jeg arbejder også som selvstændig konsulent og varetager opgaver hos Neokognitivt Institut såsom terapi, undervisning og supervision.

Desuden er jeg uddannet folkeskolelærer med en BA i Litteraturvidenskab. Jeg har omfattende erfaring med undervisning gennem mange år.

Undervisning og formidling har altid været min store passion, og jeg underviser på flere kurser og uddannelser. Sammen med institutleder Linda Burlan Sørensen er jeg også en del af undervisningsteamet på vores banebrydende kurser med fokus på børn og unge, herunder Børns mentale trivsel i læringsmiljøet og 6-dages kursus i metakognitiv pædagogik.

Jeg arbejder med voksne, unge og børn og tilbyder familie-, par- og gruppeterapi.

Arbejdsområder

 • Depression
 • Angst, fobi, OCD
 • Traumer (PTSD, overfald, overgreb m.v.)
 • Spiseforstyrrelser
 • Misbrug
 • Børn og unge og herunder skoleværing
 • Stress
 • Eksistentielle temaer
 • Samlivsproblematikker

Kort Curriculum Vitae

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

 • Certificeret metakognitiv psykoterapeut Level lV
 • NKI-Certificeret metakognitiv supervisor
 • Certificeret metakognitiv stresscoach
 • Underviser og supervisor ved Neokognitivt Institut
 • Terapeutiske forløb
 • Børn & unge/metakognitive behandlingsforløb, supervision & om misbrug/metakognitive behandlingsforløb
 • Terapeutisk misbrugsbehandler ved misbrugscentret Rukon i Hillerød
 • Rådgiver for Foreningen Spiseforstyrrelser & Selvskade (unge)
 • Rådgiver for Forældrerådgivningen (voksne)

Kontakt: info@neokognitiv.dk