Priser og praktiske oplysninger

 

Vi har telefontid mandag og onsdag fra 8.00-9.00. Du skal være opmærksom på, at vi ikke aflytter telefonbeskeder, og du må meget gerne kontakte os via mail. Det er vigtigt, at ønske om aftale eller afbud skal sendes via mail til din psykolog Vi besvarer alle mails hurtigst muligt dog max inden for 48 timer.

Priser og betaling

Der afregnes kontant eller via MobilePay (40666) før hver session.

Hvis du har en henvisning fra lægen er egenbetalingen for den første session 420,17 kr. og 350,36 kr. pr. efterfølgende session. Når vi tilbyder dig en tid kan vi maksimalt reservere tiden i 6 timer, hvorefter den går til anden side, hvis vi ikke har hørt fra dig. En session varer 45 minutter. Læs mere om tilskudsordningen her. (OBS. Ventetiden kan være lang og til tider lukket for tilgang af nye klienter).

Endvidere det er meget vigtigt, at du ikke sender lange intime og personlige beskrivelser af dig selv og din situation! Du bør kun skrive meget kort og konkret, om det fx handler stress, depression, angst osv., og om du har en lægehenvisning eller betaler selv. Alt andet hører til terapien og tages op i første session.

OBS. For pris samt ventetid for private klienter hos institutleder Linda Burlan Sørensen: kontakt os venligst.


Afbudsregler

Afbud af planlagt samtale skal meddeles din psykolog  skriftligt via sms eller mail senest kl. 12 dagen før aftalt tid. Hvis du har en tid om mandagen, så skal afbudet være senest fredagen før kl. 12.  Afbud senere eller udeblivelse er til fuld betaling. Det gælder også ved sygdom og andre pludseligt opståede situationer.

Afbudsregler ift. kurser, uddannelser eller supervision: Tilmeldingen bliver bindende 14 dage før kursus-, supervisionsforløb eller uddannelsesstart. Fra dette tidspunkt sker der ingen refusion af kursusprisen – hverken for hele eller dele af kurset. For længere uddannelser, der forløber over mindst et år: tilmeldingen er bindende et år ad gangen.


Sundhedsforsikring eller lignende

Hvis du har en sundhedsforsikring (evt. arbejdsplads eller lignende), der dækker over psykologbehandling, skal du selv betale regningen hos os og sende kvitteringen derefter som dokumentation til relevant instans, der vil refundere dine udgifter. Du skal dog være opmærksom på, at en bestemt ydelse kan være dyrere end det beløb, som fx en sundhedsordning bevilliger, således at der kan forekomme et differencebeløb som egenbetaling.

Gode tilgængelighedsforhold for alle handicapgrupper:  Læs mere HER.