Vi kommer gerne hos jer: Metakognitive kurser, oplæg, eller supervision

(Fysisk eller virtuelt – som I måtte ønske, eller virkeligheden tillade)

 

 

Neokognitivt Institut  – med klinisk statsautoriseret specialistpsykolog (cand.psych.aut.) og metakognitivt videreuddannet hos selve metodens ophavsmand Linda Burlan Sørensen som institutleder – har specialiseret sig inden for formidling af den metakognitive metode for netop fagpersoner. Vi har en bred erfaring med undervisning af forskellige faggrupper, og undervisningen kan tilpasses netop jeres arbejdsopgaver, dog med fokus på det metakognitive tankegang. Undervisningen omfatter ikke kun formidling af den teoretiske forståelse af metoden, men i høj grad også helt konkrete anvendelsesmuligheder og herunder straksanvendelige øvelser og teknikker. Således tilbyder vi en række metakognitive kurser, uddannelser eller supervision for de arbejdspladser, der ønsker at give deres medarbejderne en bestemt fælles grundviden.

Det høje faglige niveau afspejles bl.a. af det aspekt, at psykolog Linda Burlan Sørensen på det nuværende tidspunkt er én af de få danske psykologer, der er godkendt af Dansk Psykolog Forening til at undervise psykologer og læger på specialistniveau (som en led af deres Specialistuddannelse). Det tilknyttede personale har således Linda som sparringspartner og supervisor.

Undervisningen/ supervisionen/oplægget kan afholdes hos jer, hos os eller virtuelt.

Hvis I vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed, eller hvis I har nogle konkrete problemstillinger, skal I være velkommen til kontakte os på info@neokognitiv.dk.

VIGTIG INFORMATION VEDR. COVID-19: I disse udfordrende tider gør vi alt, hvad vi kan, for at overholde vores aftaler – hvad enten det omhandler kurser, supervision, uddannelser eller terapi. Således kan undervisningen eller terapien foregå som planlagt – dog virtuelt, hvis det fysiske fremmøde ikke er en mulighed. Neokognitivt Institut overholder myndighedernes retningslinjer. Ved fysisk fremmøde overholdes myndighedernes regler for fysisk samvær i fællesskab. Hvis det viser sig, at reglerne for socialt samvær fortsætter i et stykke tid endnu eller endda skærpes, har vi gode erfaringer med virtuel undervisning og supervision, og således vil undervisningen/supervisionen afholdes som planlagt. Vi mødes blot på en anden måde!


Den 20.marts 2018 udkom bogen: “Fængslende tanker – Kontrollér tankemyldret med metakognitiv terapi” af Linda Burlan Sørensen. Bogen tager udgangspunkt i metakognitiv terapi anvendt i klinisk praksis, således at den både omfatter teori, konkrete eksempler samt forslag til anvendelse af metakognitive øvelser og teknikker. Du kan få en smagsprøve her:

 

 “Stressbehandling med metakognitiv terapi” af Linda Burlan Sørensen (udgivet i oktober 2019) giver terapeuter, behandlere og andre, der arbejder med stressbehandling, en indføring i den metakognitive teori og viser, hvordan terapiformen kan bruges effektivt over for stressramte. Få en smagsprøve her: 

Følg os på Facebook