Neokognitivt Institut kommer gerne hos jer: kurser for virksomheder

 

Hvis man som arbejdsplads har en del medarbejdere, som man ønsker at give en bestemt fælles grundviden, eller hvis man har nogle særlige ønsker til kursusindhold og længde, kan det hurtigt betale sig at få os til komme hos jer.

Neokognitivt Institut udbyder en bred vifte af kurser og relaterede ydelser, som enten kan afholdes hos os eller hos jer. Desuden skræddersyr vi kurser til netop jeres behov. Vores primære ekspertise ligger inden for en relativ ny og på mange måder paradigmeskriftende psykologisk metode, nemlig den metakognitive tilgang. Institutleder Linda Burlan Sørensen har desuden udgivet en bog om metoden: “Fængslende tanker – kontrollér tankemyldret med metakognitiv terapi”.

Psykisk trivsel på den ene side og reduktion af psykiske symptomer på den anden er to af vores spidskompetencer, og vi arbejder ud fra de nyeste metoder inden for kognitive terapier og herunder metakognitiv terapi og  Acceptance and Commitment Therapy (ACTsamt som noget ret unikt i Danmark William Glassers: Choice and Reality Therapy.

Efter aftale og behov tilbyder vi:

  • Kurser, workshops og foredrag ift. for jer relevante emner (fx bestemte psykologiske retninger, psykoterapeutiske redskaber og teknikker, misbrugs- og afhængighedsproblematikker, den motiverende samtale, effektivitet og præstationsoptimering, stress, depressions- og angstrelaterede problematikker m.fl.)
  • Rådgivning af ledelse og medarbejdere
  • Supervision
  • Samtaleforløb
  • Andet efter aftale og specifikke ønsker og behov
  • Afholdelse af eksisterende kurser, som vi allerede tilbyder, hos os eller hos jer – men kun for jer, således at de kan justeres og tilpasses netop jeres ønsker og behov.

Hvis I vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed, eller hvis I har nogle konkrete problemstillinger, skal I være velkommen til kontakte os på info@neokognitiv.dk.