Vi kommer gerne hos jer: metakognitive kurser (fysisk eller virtuelt – som I måtte ønske eller virkeligheden tillade)

 

 

Hvis man som arbejdsplads har en del medarbejdere, som man ønsker at give en bestemt fælles grundviden, eller hvis man har nogle særlige ønsker til kursusindhold og varighed, kan det måske bedst betale sig, at vi kommer hos jer.

Neokognitivt Institut udbyder en bred vifte af kurser og relaterede ydelser, som enten kan afholdes hos os eller hos jer. Desuden skræddersyr vi kurser til netop jeres behov. Vores primære ekspertise ligger inden for en relativ ny og på mange måder paradigmeskriftende psykologisk metode, nemlig metakognitiv terapi.

VIGTIG INFORMATION VEDR. COVID-19: I disse udfordrende tider gør vi alt, hvad vi kan, for at overholde vores aftaler – hvad enten det omhandler kurser, supervision, uddannelser eller terapi. Således kan undervisningen eller terapien foregå som planlagt – dog virtuelt, hvis det fysiske fremmøde ikke er en mulighed. Neokognitivt Institut overholder myndighedernes retningslinjer. Ved fysisk fremmøde overholdes myndighedernes regler for fysisk samvær i fællesskab. Hvis det viser sig, at reglerne for socialt samvær fortsætter i et stykke tid endnu eller endda skærpes, har vi gode erfaringer med virtuel undervisning og supervision, og således vil undervisningen/supervisionen afholdes som planlagt. Vi mødes blot på en anden måde!

Institutleder Linda Burlan Sørensen har desuden udgivet 2 bøger om metoden: “Fængslende tanker – Kontrollér tankemyldret med metakognitiv terapi” (2018) samt “Stressbehandling med metakognitiv terapi – En håndbog for terapeuter” (2019).

Efter aftale og behov tilbyder vi:

  • Kurser, workshops og foredrag ift. for jer relevante emner (fx bestemte psykologiske retninger, psykoterapeutiske redskaber og teknikker, misbrugs- og afhængighedsproblematikker, den motiverende samtale, effektivitet og præstationsoptimering, stress, depressions- og angstrelaterede problematikker m.fl.)
  • Rådgivning af ledelse og medarbejdere
  • Supervision
  • Samtaleforløb
  • Andet efter aftale og specifikke ønsker og behov
  • Afholdelse af eksisterende kurser, som vi allerede tilbyder, hos os eller hos jer – men kun for jer, således at de kan justeres og tilpasses netop jeres ønsker og behov.

Hvis I vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed, eller hvis I har nogle konkrete problemstillinger, skal I være velkommen til kontakte os på info@neokognitiv.dk.

Følg os på Facebook