Om klinisk psykolog Linda Burlan Sørensen

 

Mit navn er Linda Burlan Sørensen, jeg er autoriseret klinisk psykolog, Specialist i Psykoterapi og Specialist i Supervision. Jeg er videreuddannet på specialistniveau inden for flere kognitive retninger tilhørende både 2. og 3. bølge.  Endvidere har jeg ydernummer, hvilket betyder, at jeg har overenskomst med Sygesikringen og tager derfor også imod klienter med en lægehenvisning. I marts 2018 blev min bog: “Fængslende tanker – Kontrollér tankemyldret med metakognitiv terapi” udgivet. Desuden er jeg leder af Neokognitivt Institut.

Mit valg af erhverv tager udgangspunkt i min brændende interesse for et menneskeorienteret arbejde, hvor individet med sine egne karakteristika og problemstillinger placeres i højsædet.

Jeg har specialiseret mig inden for de nyeste (neo)kognitive behandlingsmetoder, og jeg arbejder primært med metakognitiv terapi. Når relevant anvender jeg også metoder fra bl.a. ACT (Acceptance and Commitent Therapy), logoterapi, eksistentiel psykoterapi samt Choice and Reality Therapy.

Jeg underviser, holder foredrag og workshops samt superviserer rundt omkring i hele landet. Jeg kan bookes ellers sendes en forespørgsel til via mail: linda@neokognitiv.dk.

Vedr. psykologisk behandling: grundet travlhed kan der forekomme en ekstra lang ventetid. Jeg tilbyder konsultationer på hverdage i tidsrummet 9.30-14.00. (Vedr. ønsker om psykologisk behandling på andre tidspunkter henvises venligst til mine kollegaer: klik her.). Vedr. pris for en privat betalt session kontakt mig venligst.

Hoveduddannelser og efteruddannelser

2017-2018: 2-årig Specialiseringsuddannelse i ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

2016: Specialist i Supervision godkendt af Dansk Psykolog Forening

2014-2015: 2-årig Specialiseringsuddannelse i Metakognitiv terapi ved MCT-Institute i Manchester ved Professor Adrian Wells og Professor Hans Nordahl

2013-2014: Mesterklasser og videreuddannelser inder for kognitiv adfærdsterapi (KAT), metakognitiv terapi og eksistentiel psykoterapi

2013: Specialist i Psykoterapi godkendt af Dansk Psykolog Forening

2009-2012: Mesterklasseuddannelse inden for kognitiv adfærdsterapi

2009-2010: 2-årig kognitiv efteruddannelse

2003-2006: Cand.psych., Aalborg Universitet

2000-2003: Bacheloruddannelse i Psykologi, Aalborg Universitet

 

Kontakt linda@neokognitiv.dk
(NB. Jeg kan kontaktes hurtigst og nemmest via mail.)