Om institutleder Linda Burlan Sørensen

 

Mit navn er Linda Burlan Sørensen, jeg er autoriseret klinisk psykolog, specialist i psykoterapi og specialist i supervision samt medlem af Dansk Psykolog Forening og af Dansk Psykoterapeutforening.  Jeg er endvidere videreuddannet på specialistniveau inden for flere kognitive retninger tilhørende både 2. og 3. bølge, og min primære arbejdsmetode er metakognitiv terapi.

Desuden har jeg ydernummer, hvilket betyder, at jeg har overenskomst med Sygesikringen og tager derfor også imod klienter med en lægehenvisning.

Jeg er forfatter til bøgerne: “Fængslende tanker – Kontrollér tankemyldret med metakognitiv terapi” (2018) samt “Stressbehandling med metakognitiv terapi – En håndbog for terapeuter” (2019).

Mit valg af erhverv tager udgangspunkt i min brændende interesse for et menneskeorienteret arbejde, hvor individet med sine egne karakteristika og problemstillinger placeres i højsædet.

Jeg underviser, holder foredrag og workshops samt superviserer rundt omkring i hele landet. Jeg kan bookes ellers sendes en forespørgsel til via mail: linda@neokognitiv.dk.

Vedr. psykologisk behandling: grundet travlhed kan der forekomme en ekstra lang ventetid. Jeg tilbyder konsultationer på hverdage i tidsrummet 9.00-14.00. (Vedr. ønsker om psykologisk behandling på andre tidspunkter henvises venligst til mine kollegaer: klik her.). Vedr. pris for en privat betalt session kontakt mig venligst.

Hoveduddannelser og efteruddannelser

2017-2019: 2-årig Specialiseringsuddannelse i ACT (Acceptance and Commitment Therapy) ved ACT-Danmark og ACT klinikken

2016: Specialist i supervision, godkendt af Dansk Psykolognævn under Socialministeriet

2014-2015: 2-årig Specialiseringsuddannelse i Metakognitiv terapi ved MCT-Institute i Manchester ved Professor Adrian Wells og Professor Hans Nordahl. Uddannelsen er gennemført ved 100 pc. fremmøde, beståede logs samt yderligere krav som beskrevet i studieordningen.

2013-2014: Mesterklasser og videreuddannelser inder for kognitiv adfærdsterapi (KAT), metakognitiv terapi og eksistentiel psykoterapi

2013: Specialist i psykoterapi, godkendt af Dansk Psykolognævn under Socialministeriet

2009-2012: Mesterklasseuddannelse inden for kognitiv adfærdsterapi

2010: Autorisation, cand.psych.aut. (Dansk Psykolognævn under Socialministeriet)

2009-2010: 2-årig kognitiv efteruddannelse

2006: cand.psych., Aalborg Universitet

 

Kontakt linda@neokognitiv.dk
(NB. Jeg kan kontaktes hurtigst og nemmest via mail.)