Tilmelding til kurser hos Neokognitivt Institut

Deltagerens oplysninger:

Hvis anden betaler end deltager

Ved offentlig betaler

Faktura sendes til

[recaptcha]


Ved denne tilmelding bekræfter du samtidigt, at du har læst, forstået og accepteret betingelserne for tilmelding og deltagelse – som anført på her samt på hjemmesiden under valgt kursus/uddannelse eller anden ydelse. Det er vigtigt, at du læser om vores sikkerhedspolitik. Ved henvendelse eller tilmelding skal du være opmærksom på, at det indebærer, at du har læst og accepteret vores behandling af persondata som anført i vores sikkerhedspolitik.

Ved tilmelding accepterer du automatisk følgende:

Tilmeldingen er bindende 14 dage før kursusstart (uanset om fakturaen allerede er blevet betalt eller ikke, og uanset tilmeldingstidspunkt). Fra dette tidspunkt er enhver form for afbud til fuld pris. Der sker ingen refusion af kursusprisen – hverken for hele eller dele af kurset. Hvis fakturaen ikke er blevet betalt som anført i ovenstående fx pga. en sen tilmelding, skal den være betalt senest dagen før kursusstart. Kursusdagene kan ikke erstattes eller byttes med andre kurser eller kursusdage. Ved tilmelding oplyses deltagerens korrekte navn, som man også ønsker anført på kursusbeviset (eller evt. flere navne ved tilmeldinger af flere deltager – og dette kan anføres i rubrikken “Besked” med deltagernes fulde navn samt e-mail og telefonnummer), og kurset/uddannelsen skal gennemføres af tilmeldt deltager(e). Pladsen på holdet kan ikke senere i forløbet benyttes af en anden deltager.

Ved fysisk fremmøde inkluderer prisen: morgenbrød, frokost, kage, frugt kaffe og te. Vi gør vores bedste for at sørge for en varieret menu, men vi påtager os ikke ansvaret for allergier eller særlige madpræferencer. Ved virtuel undervisning inkluderer prisen: instituttets udgifter ifm. fx betaling af virtuelt platform samt øget administrations- og forberedelsestid mm.

Der tages forbehold for ændringer i program og struktur samt for force majeure. Hvis ekstraordinære omstændigheder forhindrer os i at gennemføre den planlagte undervisning (eksempelvis men ikke begrænset til: sygdom, vejrforhold m.fl.), forbeholder vi os retten til at udskyde undervisningen/aftalen til et senere tidspunkt eller levere ydelsen i en anden form fx virtuelt. Kursusbeløbet for de pågældende kursusdage vil ikke blive refunderet.

Neokognitivt Institut forbeholder sig retten til at opdatere og ændre betingelser og vilkår samt tager forbehold for datoændringer og slåfejl i kursus- og uddannelsesprogrammerne.

VIGTIG INFORMATION VEDR. COVID-19 eller sammenlignelige tilstande: I disse udfordrende tider gør vi alt, hvad vi kan, for at overholde vores aftaler – hvad enten det omhandler kurser, supervision, uddannelser eller terapi. Således kan undervisningen eller terapien foregå som planlagt – dog virtuelt, hvis det fysiske fremmøde ikke er en mulighed. Neokognitivt Institut overholder myndighedernes retningslinjer. Ved fysisk fremmøde overholdes myndighedernes regler for fysisk samvær i fællesskab.