Priser og praktiske oplysninger

 

VIGTIGT: Der er meget kort ventetid på psykologisk behandling/terapeutisk forløb UDEN anvendelse af en lægehenvisning. Hvis du kan betale selv eller har en anden betalende instans, der betaler fuld pris for terapien, kan du starte i terapeutisk forløb inden for få dage (dog max 1-4 uger). Grundet opstramningen af reglerne for psykologer med ydernummer, dvs. psykologer der kan tage imod en lægehenvisning, kan der som en konsekvens heraf opstå en meget lang ventetid, hvis du ønsker at benytte dig af henvisningen.

Vi har telefontid mandag og onsdag fra 8.00-9.00. Du skal være opmærksom på, at vi ikke aflytter telefonbeskeder, og du må meget gerne kontakte os via mail. Det er vigtigt, at ønske om aftale eller afbud skal sendes via mail til din psykolog Vi besvarer alle mails hurtigst muligt dog max inden for 48 timer.

Priser og betaling

Der afregnes kontant eller via MobilePay (40666) før hver session.

Hvis du har en henvisning fra lægen er egenbetalingen for den første session 412,75 kr. og  344,17 kr.  pr. efterfølgende session. Når vi tilbyder dig en tid kan vi maksimalt reservere tiden i 24 timer, hvorefter den går til anden side, hvis vi ikke har hørt fra dig. En session varer 45 minutter. Læs mere om tilskudsordningen her. (OBS. Ventetiden kan være meget lang).

OBS. Pris for private klienter hos institutleder Linda Burlan Sørensen: kontakt os venligst.


Afbudsregler

Afbud af planlagt samtale skal meddeles din psykolog  skriftligt via sms eller mail senest kl. 12 dagen før aftalt tid. Afbud senere eller udeblivelse er til fuld betaling. Det gælder også ved sygdom og andre pludseligt opståede situationer.

Afbudsregler ift. kurser, uddannelser eller supervision: Tilmeldingen bliver bindende 14 dage før kursus-, supervisionsforløb eller uddannelsesstart. Fra dette tidspunkt sker der ingen refusion af kursusprisen – hverken for hele eller dele af kurset. For længere uddannelser, der forløber over mindst et år: tilmeldingen er bindende et år ad gangen.


Sundhedsforsikring

Hvis du har en sundhedsforsikring, der dækker over psykologbehandling, ser vi helst, at du selv betaler regningen hos os og sender kvitteringen derefter som dokumentation til relevant instans, der vil refundere dine udgifter. Du skal dog være opmærksom på, at en bestemt ydelse kan være dyrere end det beløb, som en sundhedsordning bevilliger, således at der kan forekomme et differencebeløb som egenbetaling.