Neokognitivt gruppeforløb med fokus på behandling og forebyggelse af stress, depression og angst

 

Vil du lære at leve et liv, hvor dine tanker ikke tager over, og hvor din hjerne er din bedste ven? Så er dette intensive gruppeforløb lige noget for dig.

 

Neokognitivt Institut tilbyder et specialiseret gruppeforløb, som kombinerer de mest effektive elementer fra de nyeste evidensbaserede kognitive terapier som fx metakognitiv terapi, ACT og neuropsykologi.

Vores intensive forløb på 4 gange af 3 timers varighed er et effektivt tilbud til dig, der ønsker hurtig og præcis hjælp til at blive “Herre i eget hoved” og styre tankeprocesser, der typisk kan føre til angst, depression, stress, lavt selvværd, OCD og socialfobi. Forløbet siger efter en mærkbar reduktion af psykiske symptomer.

I forløbet lægger vi hovedvægten på metakognitiv terapi, som er en nyere og særlig effektiv korttidsterapi. Sammen med andre i gruppen arbejder du med at lære at forstå og håndtere de symptomer og bekymringer, som begrænser dig i din hverdag og trivsel.

Forløbet er velegnet til dig der kan genkende følgende:

  • Bekymringer, som fylder for meget
  • Tankemylder og tankespinderi, som føles ukontrollerbart
  • Ubehagelige kropslige fornemmelser
  • Fortiden, som optager unødig plads i nutiden
  • Følelser, som svinger meget – især mod tristhed og angst

De neokognitive grupper adskiller sig markant fra traditionel gruppeterapi, da der ikke er tale om udveksling af personlige tanker, følelser eller historier, men et målrettet arbejde på at optimere vores fælles almengældende mentale processer, der øger vores psykiske trivsel, og bremser de mentale strategier, som skaber og vedligeholder vores mistrivsel.

Praktiske oplysninger

Datoer: Eftersom grupperne kører løbende, kontakt os venligst for datoer og tidspunkter. Vi opretter også ad hoc grupper for virksomheder og lignende. Min. 10 borgere/medarbejdere. Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne (info@neokognitiv.dk).

Sted: Neokognitivt Institut; Kirkegårdavej 25A, 1. sal, 2300 København S.

Tilmelding: Klik her. Vi kontakter dig snarest efter modtaget tilmeldingsblanket.

Tilmeldingsfrist: Åbent for tilmeldinger så længe, der er ledige pladser (max 12 deltagere).

Afbudsregler: Grundet den reducerede pris er tilmeldingen til gruppeterapien bindende for hele forløbet til den angivende samlede pris, selv om man har valgt at inddele betalingen over flere rater. Tilmeldingen bliver bindende 14 dage før opstart. Fra dette tidspunkt sker der ingen refusion.