Redskabsbaseret online metakognitivt behandlingsforløb

 

Når geografien, tidsplanen eller fysikken er i vejen for et klassisk psykologisk forløb

 

Ingen ventetid på behandling – vi starter lige så snart, du er klar. Kun virtuelt eller telefonisk fremmøde, som planlægges så det kan passe ind i din tidsplan.

Onlinebehandlingen er til dig, der ønsker hjælp til at lære konkrete og straks-anvendelige psykologiske metoder og teknikker til at håndtere udfordringer som stress, negative tanker og grublerier, angst, tristhed, forringet selvværd mm., men som har en travl hverdag eller lang transporttid eller transportvanskeligheder og derfor ikke vælger traditionel samtaleterapi.

Forløbet er designet således, at du modtager samme redskaber og relevant viden, som du ville blive introduceret for ved et almindeligt face-to-face samtaleforløb.

Alle mennesker oplever til tider modgang i deres liv eller perioder, hvor de psykisk føler sig sårbare eller skrøbelige. Det er normalt, men ubehagsfornemmelsen kan variere i styrke og varighed. Hvis du oplever, at der er tale om tilbagevendende psykologiske problematikker, der forstyrrer din livsførelse, kan dette forløb være lige noget for dig.

Nu tilbydes der online behandling i metakognitiv terapi – en nyere men meget lovende retning indenfor den 3. bølge af kognitive terapier, som giver hurtige og varige resultater.

I metakognitiv terapi udfordres den traditionelle måde at anskue tanker og følelser på, fordi fokus flyttes væk fra hvad, vi tænker og i stedet hen på hvordan, vi tænker om vores tanker og følelser.

Undervejs i terapien udfordres dine gamle tanke- og adfærdsmønstre men vigtigst af alt introduceres du for en række konkrete redskaber, som øjeblikkeligt kan anvendes.

Derfor skal du vælge behandlingsforløbet

Dine udfordringer i hverdagen – om de er fysiske, tidsmæssige eller geografiske – har indtil nu forhindret dig i at søge hjælp, du ved, du har behov for. Online behandlingsforløbet er specifikt lavet for at sørge for, at disse udfordringer ikke længere hindrer dig i at modtage den viden og de redskaber, der kan hjælpe dig mod højere livskvalitet og glæde.

Udbytte

Psykologisk behandling opnås hurtigst og mest effektivt med konkrete og letanvendelige redskaber, men det kræver også hårdt arbejde fra din side i form af bl.a. træning af redskaber imellem sessionerne, hvilket dette forløb lægger vægt på. Undervejs i forløbet vil du modtage undervisning i disse redskaber, med derudover er der også sørget for, at du kan få den fornødne sparring med en af klinikkens psykologer (både via samtale og spørgetimer) – som støtte gennem bedringsprocessen.

Behandlingens varighed samt indhold

8 uger:

  • 4 sessioner via telefon eller godkendt online platform ; uge 1, 3, 5 og 8
  • Opfølgning på hjemmearbejde via mail ved 14 dages mellemrum; uge 2, 4 og 7
  • Opfølgning på kurset via en telefonsamtale tidligst 2 måneder efter afsluttet forløb

Undervejs i forløbet udfyldes der flere gange et vurderingsskema, hvorved både du og behandleren kan holde øje med ændringer, særlige udfordringer og fremskridt.

Praktiske oplysninger

Datoer: Behandlingsforløbet starter efter aftale – lige så snart du har tilmeldt dig!

Pris: 4.950 kr.

OBS! Prisen omfatter lydfiler og tekster, der giver dig, der har købt kurset, evig ret til at bruge materialet igen, og igen, og igen… Selvsagt tilkommer disse rettigheder deltageren alene, og materialet må således ikke videregives, videreformidles i undervisningssammenhænge eller offentliggøres.

Tilmelding: Direkte via vores hjemmeside under Tilmelding og Tilmelding til kurser eller klik her.

Afbudsregler: Tilmeldingen bliver bindende 14 dage før aftalt behandlingsstart. Fra dette tidspunkt sker der ingen refusion af forløbsprisen – hverken for hele eller dele af forløbet. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Følg os på Facebook.